Varrógép szerviz

Varrógép szerviz, varrógép javítás

varrogep-szerviz-bejarat300x188

Varrógépek javítását, kis- és nagyszervizét immáron több mint 40 éve végzem Budapesten és Pest megyében. Vállalok varrógép felújítást, varrógép szervizt, karbantartást a szervizben és kiszállással is. 

Munkadíj: megbeszélés szerint - nyugdíjasoknak kedvezményt adunk!
1134 Budapest, Váci út 47/B

Műhely:  061 34-99-057   (9-17 óráig)
Szollár Mátyás Sándor: 0620 941-21-72
Műhely vetető: Szollár Sándor: 0630 725-00-95

Ügyfeleink leggyakrabban Singer és Neumann varrógép javítás ügyében keresnek fel bennünket. A közismert varrógépek közé tartozik a Pfaff, a Veritas és az Union is, ezek javításában is étvtizedek tapasztalatával rendelkezünk. A javítás réndszerint igen gyors; az esetek jelentős részében varrógép gyorsszerviz vagyunk. Szintén gyakori, hogy varrógép alkatrész beszerzésében fordulnak hozzánk, mint pl. varrógép ékszíj vagy tűlemez, varrógép alkatrészek beszerzéésben szintén tudunk segíteni!

Mielőtt telefonál

Kiszállással is dolgoznak?

Igen, ráadásul igazán kedvezményes áron történik a helyszíni kiszállás, és nyugdíjas kedvezményt is biztosítunk!

Mennyibe kerül általában egy varrógép javítása?

Az árakról előzetesen telefonon tudunk hozzávetőleges kalkulációt készíteni!

Eljönnek a varrógépért?

Igen, e célből működik a hozom-viszem szolgálatás. Ennek során elmegyünk az Ön lakására a varrógépért.

Mire kell figyelni a varrógép javításakor

Első és legfontosabb: ha úgy látja, hogy gond van a varrógéppel, és ön nem szakember, akkor ne próbálja megjavítani. Bizonyos problémák abból származnak, hogy kisebb gondokat nem hozzáértők próbálnak megjavítani. Ha pedig varrógépszerelőt keres, olyat hívjon, aki garanciát vállal munkájára, és a varrógép javítása során várhatóan felmerülő költségekről már előre tudja önt tájékoztatni.

Varrógép szervizünk a követezőkben lehet segítségére:

  • Varrógépek beállítása, időszakos szerviz
  • Varrógépek olajozása, karbantartása
  • Varrógépek komplett felújítása
  • Varrógépek nagyszervize, motorikus javítása
  • Elkoszolódott varrógépek kitisztítása
  • Elektronikus és mechanikus hibák javítása

Három generáció tapasztalata

Míg saját magam 1976 óta vállalom ipari és háztartási varrógépek javítását, édesapám munkatapaszalata a múlt század első felére nyúlik vissza, aki 1967-ben már a Neumann márka hivatalos és egyedüli képviselője volt!

Fiam, Gergő is tovább űzi a családi hagyományt, a vállalkozást vele közösen folytatjuk. Büszkén mondhatjuk, hogy a Szollár név lassan 80 éve ismert lesz a varrógépek világában!

Bemutatkozásunk

Elromlott a varrógépe?

01

Ha bármi rendellenességet tapasztal, hívjon fel, segítünk!

Ha egy varrógép hibásan működik, vagy elromlott, fontos, hogy szakember kezébe kerüljön. Ha hibajelenséget tapasztal, hívjon fel, és valószínűleg rögvest kiderül, hogy mi a probléma!

02

Pontos ajánlatot adok a varrógép megjavítására

A varrógép javítás első lépése a diagnózis. Jo eséllyel már néhány szavából tudni fogom, hogy mi a gond, így pontos ajánlatot fogok tudni adni a szervizköltségekre vonatkozóan.

03

Varrógép javítás a helyszínen vagy szervizünkben

Hozza el hozzánk a varrógépet, vagy kiszállással elmegyünk Önhöz és megcsináljuk a helyszínen. A legtöbb javítás a helyszínen, Önnél is megoldható, de nagyszerviz időigényes, ezért optimálisabb a szervizi javítás.

5  11  7  9  12  10  1